Jak jednoduše a rychle ozdobit nehty

Jak jednoduše a rychle ozdobit nehty

Už vás omrzely jednobarevné nehty? Chcete je nějak ozvláštnit? Možností je opravdu mnoho, a to od postupů velmi rychlých a jednoduchých po náročnější, stačí si vybrat.

 

Velmi jednoduché

Jedním z nejjednodušších způsobů je použití samolepek na nehty. Na výběr je nepřeberné množství druhů, ze kterých si určitě vybere každý. Vybraný motiv stačí jen sloupnout z archu a pomocí pinzety aplikovat tam kam chcete.

Trochu složitější variantou jsou pak samolepky aplikované pomocí vody. Samolepku vystřihnete, vložíte na několik vteřin do vody a samolepku přiložte na nehet. Pak už jen sloupnete podkladový papír a samolepku osušíte papírovým ubrouskem. Manipulace s nimi je trochu náročnější než s klasickými samolepkami, ale jejich výběr je ještě širší a jsou velmi tenké, a tak nevystupují nad nehet.

Další variantou jsou různé kamínky či řetízky. Ty se pinzetou nanesou do ještě nezatvrdlého laku či gelu. Po vytvrzení se mohou ještě přetřít další vrstvou průhledného laku či gelu pro prodloužení jejich výdrže. Kombinací kamínků a dalších ozdob můžete vytvořit nepřeberné množství stylů a ornamentů.

Perličky na nehty Ozdoby na nehty Ozdobné řetízky

 

 

Složitější

Jedním z na první pohled složitějších způsobů, jak si ozdobit nehty jsou speciální razítka. Jejich používání však s trochou cviku zvládne určitě každý. Základem je kvalitní razítko a zdobicí destička s motivy. Na vybraný motiv ze zdobicí destičky naneste malé množství razítkovacího laku, přebytečné množství setřete špachtlí. Razítko přitlačte na motiv na destičce a poté ho obtiskněte kolíbavým pohybem na nehet. Při obtiskování postupujte jemně aby nebyl výsledný obrázek rozmazaný.

Sada pro razítkování nehtů Destička s designy pro razítka

 

Dalším způsobem je vytváření různých ornamentů přímo pomocí laku. Přitom oceníte pomoc různých aplikačních štětců, houbiček a dalších pomůcek.

Sada zdobicích houbiček Sada zdobicích kuliček Sada oboustranných silikonových štětců